Про нас
увійти

У Тернополі збудують "Палац Спорту"

категорія: Інші | дата: 08 07 2019
У Тернополі збудують "Палац Спорту"

Впродовж 2019-2021 років у Тернополі триватиме будівництво багатофункціонального комплексу "Палац Спорту". Цей комплекс, зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту: волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону, повідомляє ТМР.

У головному залі будуть трибуни на 3000 глядацьких місць, окрім того у цьому ж приміщенні буде знаходитися школа греко-римської боротьби.

Ще минулого року Тернопіль виборов право на будівництво цього комплексу. Проте, у зв’язку із внесенням коректив у проектно-кошторисну документацію, його будівництво не вдалося розпочати у той же рік. Серед внесених змін – збільшення кількості місць у глядацькій залі, оскільки правила змагань міжнародного рівня передбачають їх щонайменше 3000.

"Тернопільський "Палац Спорту" спроектований таким чином, щоб на перспективу проводити у ньому змагання національного та міжнародного рівнів, - розповідає Сергій Надал. – Загальна вартість будівництва становитиме понад 481 млн. грн., яке фінансуватиметься з міського та державного бюджетів. Нещодавно Кабінет міністрів виділив 30 мільйонів гривень на початок будівництва цього об’єкту, яке розпочнеться після завершення процедури міжнародного тендеру".

Будівництво об’єкту планується завершити до кінця 2021 року за наявності відповідного фінансування.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook