Про нас
увійти

Тернопільські велосипедисти успішно виступають на всеукраїнських та міжнародних змаганнях

категорія: Інші | дата: 21 05 2019
Тернопільські велосипедисти успішно виступають на всеукраїнських та міжнародних змаганнях

Значний урожай нагород здобули юні тернопільські велосипедисти на недавньому чемпіонаті України з велоспорту на треку, який проходив на у Львові, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Наші спортсмени - вихованці обласної ДЮСШ - вибороли 11 медалей – 5 золотих, 3 срібних, 3 бронзових у своїх вікових категоріях та різних видах програми. Найбільшого успіху досяг Юрій Щербань (обласна ДЮСШ, Технічний коледж ТНЕУ ім. І. Пулюя) – у його здобутку чотири золотих та дві срібних медалі.

У Артема Авдаляна (обласна ДЮСШ, Технічний коледж ТНЕУ ім. І. Пулюя) - повний комплект нагород: золота, срібна та бронзова, у Романа Сирника  (обласна ДЮСШ, Технічний коледж ТНЕУ ім. І. Пулюя) - "срібло" та "бронза", одна бронзова медаль – у Іллі Лагузи (обласна ДЮСШ, Тернопільське ВПУ №4).

Додамо, що після високих результатів у Львові, Юрій Щербань вдало виступив у шосейних перегонах в Польщі, де був визнаним кращим зарубіжним гонщиком. Роман Сирник у складі збірної команди України у цей час взяв участь у трекових змаганнях в Чехії. Тренують юних велосипедистів Володимир Павелко та Іван Хомів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook