Про нас
увійти

Тернопільські рукоборці завоювали сім медалей на чемпіонаті України з армспорту

категорія: Інші | дата: 24 03 2019
Тернопільські рукоборці завоювали сім медалей на чемпіонаті України з армспорту

Сім медалей здобула збірна команда Тернопільської області на XXVI чемпіонаті України з армспорту, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Такі змагання за участі близько двохсот армрестлерів з усіх регіонів нашої держави відбулись в Одесі і стали відбірковими на чемпіонат Європи, який 14-21 травня пройде у Греції та чемпіонат світу, що на вересень запланований у Польщі. У складі тернопільської команди виступали семеро спортсменів – вихованців уславленого рукоборця, тренера, чемпіона Андрія Пушкаря – Ігор Пасєка, Олег Петренко, Вадим Стецюк, Дмитро Шемчук, Назар Білінський, Юрій Задорожний.

Щодо результатів, то у ваговій категорії 85 кг Олег Петренко здобув золоту медаль, виступаючи на ліву руку, та срібну – на праву, а Дмитро Шемчук, навпаки, виборов на ліву руку "срібло", а на праву - "золото".

Срібну нагороду на праву руку завоював Ігор Пасєка, який виступав серед спортсменів вагою до 100 кг, а у ваговій категорії 110 + Вадим Стецюк приніс команді "золото" і "срібло" на праву та ліву руку, відповідно.

Також у ваговій категорії 110 кг Назар Білінський зайняв 5 місце на ліву руку та 6 місце - на праву, Юрій Задорожній у ваговій категорії 100 кг посів 6 місце на ліву руку та 7 місце - на праву.

Спортсмени представляють спортивний клуб "Колізей", ОДЮСШ з літніх видів спорту.  Керівник збірної команди області з армспорту – Вадим Стецюк.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook