Про нас
увійти

Тернопільські велосипедисти розпочали сезон із 16 медалей чемпіонату України

категорія: Інші | дата: 13 03 2019
Тернопільські велосипедисти розпочали сезон із 16 медалей чемпіонату України

8 тернопільських велосипедистів прийняли участь в Відритому зимовому чемпіонаті України з велосипедного спорту на треку, який завершився в м. Львів.

Пройшовши чималу підготовку в Україні та в Турції наші спортсмени змогли показати достойні результати та повернутись додому із 16-тю медалями всеукраїнської першості.

Студенти Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя Рома Сирник, Артем Авдалян та Юрій Щербань(ОДЮСШ) стали чемпіонами в командній гонці переслідування. На рахунку Романа Сирника та Артема Авдаляна ще й 2 місце в командному спринті. Окрім всього раніше перерахованого Роман стає срібним призером в гонці скретч та бронзовим в груповій гонці на очки серед юніорів.

Артем Авдалян здобуває 2 місце в гонці медісон серед юніорів.

Юра Щербань - 2 місце в груповій гонці серед юнаків.

Найдосвідченіший спортсмен команди тренера Володимира Павелка Іван Хомів (ШВСМ) став бронзовим призером в гонці медісон серед чоловіків.

Студент Коледжу економіки та інформаційних технологій ТНЕУ Назар Покойовий (ШВСМ) посідає 2 місце в гонці скретч, 3 місце в груповій гонці на очки та 3 місце в гонці медісон серед чоловіків.

Володимир Янішевський (учень Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №19) та Олександр Лагуза (Техколедж ТНТУ ім. І.Пулюя) - 3 місце в командній гонці переслідування серед юніорів.

Срібло в командній гонці переслідування серед юнаків у учня Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука Іллі Лагузи.

Джерело: sportgart.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook