Про нас
увійти

Тернопільські велосипедисти завоювали шість золотих і одну бронзову медалі

категорія: Інші | дата: 11 10 2018
Тернопільські велосипедисти завоювали шість золотих і одну бронзову медалі

У Львові на єдиному в Україні критому велосипедному треку завершився чемпіонат України з олімпійських та неолімпійських номерів програми серед Еліти з велосипедного спорту, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

У змаганнях виступило і шестеро спортсменів з Тернопільської області, які досягли високих успіхів. Так, Назар Покойовий став чемпіоном України у груповій гонці на очки, а Віталій Гринів виграв гонку "Омніум", яка складалась із чотирьох етапів. Відтак, на їхньому рахунку дві золотих нагороди.

Також "золото" і звання чемпіонів України вибороли Віталій Гринів та Владислав Щербань в одному із найвидовищніших видів програми - гонці Медісон (парній груповій гонці на очки) - на головному фото. Як повідомив тренер спортсменів Володимир Павелко, ця перемога далась хлопцям не легко, оскільки більшу частину гонки тернополяни йшли очко в очко із донецькою командою, але у фіналі, зібравшись силами, від’їхали у відрив, отримавши коло переваги, і змогли утримати її до останнього фінішу.

Ще по золотій медалі завоювали Віталій Гринів та Владислав Щербань, виступаючи разом зі спортсменами зі Львова у командній гонці-переслідування на 4 км, де стали переможцями.

Ще одну нагороду, але вже бронзового гатунку, здобув тернополянин Артем Авдалян у командному спринті, який, виступаючи в складі змішаної команди в командному спринті разом із двома спортсменами з Харкова, посів третє місце.

Усі переможці – представники обласної ШВСМ, а Артем Авдалян – обласної ДЮСШ. Назар Покойовий є студентом Економічного коледжу ТНЕУ, Віталій Гринів навчається у ТНЕУ, Владислав Щербань – у Технічному університеті ім. І.Пулюя, Артем Авдалян – Технічному коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя. Тренери спортсменів Володимир Павелко та Іван Хомів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook