Про нас
увійти

У Тернополі проведуть велоперегони пам'яті Володимира Філіпенка

категорія: Інші | дата: 07 09 2018
У Тернополі проведуть велоперегони пам'яті Володимира Філіпенка

Відкритий осінній чемпіонат України у груповій, індивідуальній гонці та гонці "Критеріум" (юнаки, дівчата) та Всеукраїнські велосипедні перегони пам’яті тернополянина, майстра спорту Володимира Філіпенка відбудеться в місті Тернополі з 7 до 9 вересня, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Проводитиметься такий захід вже 24 раз поспіль. Змагання пройдуть 7, 8 вересня 2018 року на Чернівецькому шосе (с. Мишковичі). Початок о 10 годині.  А 9 вересня об 11 годині - завершаться велоперегонами "Критеріум" вулицями міста в районі готелю Тернопіль (вулиці Замкова та Листопадова). У змаганнях візьмуть участь найсильніші спортсмени України (юнаки та дівчата). Очікується приїзд близько 200 учасників із всіх регіонів України.

Організатори змагань: Міністерство молоді та спорту України; Федерація велосипедного спорту України; управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА; управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради; Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України; Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх"; Тернопільське обласне відділення Національного олімпійського комітету України; Тернопільський обласний осередок Федерації велосипедного спорту України.

Головний суддя змагань – Суддя національної категорії М. Музика (м. Дубно). У складі головної суддівської колегії 5 суддів Національної категорії та 1 - Міжнародної.

Додамо, що Володимир Філіпенко був першим майстром спорту з велоспорту на Тернопільщині, норматив виконав у 1956 році, неодноразовий чемпіон України. За час роботи тренером з велоспорту на Тернопільщині підготував близько 20 майстрів спорту.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook