Про нас
увійти

На Тернопільщині змагалися військовослужбовці

категорія: Інші | дата: 25 07 2018
На Тернопільщині змагалися військовослужбовці
44 артилерійська бригада взяла участь у всеукраїнських змаганнях з силового багатоборства.

Команда військовослужбовців Тернопільської окремої артилерійської бригади зайняла четверте місце у перших всеукраїнських змаганнях з силового багатоборства серед команд учасників АТО.

Днями члени змагань з'їхалися з різних куточків України у село Хоростків, що на Тернопільщині, де і проходили змагання.  Здебільшого участь у них взяли ветерани спілок учасників АТО, військовослужбовці, неодноразові призери змагань з видів багатоборств.

Мета цього заходу  – залучити учасників АТО до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризувати кросфіт та вести здоровий спосіб життя.

Зокрема,  кросфітівці демонстрували силу та витривалість, виконуючи такі вправи: біг з колодами загальною вагою 160 кг.(2х80), підняття каменя вагою 50-80-кг., перетягування линви, перекидання колеса вагою 250 кг. та інше.

Окрім цього, програма спортивного свята була доповнена показовими виступами спортсменів, творчих колективів, учасників козацьких забав.

Зазначимо, що долучилися до організації події клуб зимового плавання "Нептун", управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, Хоростківська міська рада та Тернопільська обласна Спілка "Об'єднання учасників АТО Тернопілля".

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook