Про нас
увійти

У Великогаївській громаді триває будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям

категорія: Інші | дата: 12 06 2018
У Великогаївській громаді триває будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям

В області активно триває робота із облаштування майданчиків зі штучним покриттям для гри у футбол. На 2018 рік заплановано відкриття 11 таких спортивних об’єктів. Нещодавно один з них урочисто було введено в дію у Тернопільській школі №29,  а у Товстолузькій ЗОШ І-ІІІ ступенів облаштування футбольного майданчика ще триває. Як повідомляє прес-служба ОДА, перебуваючи у робочій поїздці у Великогаївській громаді, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, побачив, на якій стадії проходять там роботи, поспілкувався з підрядником.

Очільник області нагадав, що будівництво футбольного майданчика у Товстолузькій ЗОШ І-ІІІ ст. здійснюється в рамках відповідної державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Обсяг фінансування, за його словами, складає близько 1,5 млн. грн., з яких понад 720 тисяч гривень – це кошти з державного бюджету. Решту, на умовах співфінансування, покриває громада. Розмір футбольного поля – 22х42 метри.

«Це дуже позитивна й корисна ініціатива Федерації футболу України. Адже сьогодні наше завдання забрати дітей від комп’ютерів та змусити їх більше часу проводити на свіжому повітрі та за заняттями спортом. Бо лише у такому випадку ми виховаємо здорове молоде покоління, за яким і майбутнє нашої країни», – зауважив Степан Барна.

У Великогаївській громаді це не єдиний майданчик, який будується за даною програмою. Тривають роботи із будівництва футбольного поля зі штучним покриттям й у селі Баворів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook