Про нас
увійти

Армреслери "Інваспорту" Тернопільщини завоювали сім медалей чемпіонату України

категорія: Інші | дата: 20 04 2018
Армреслери "Інваспорту" Тернопільщини завоювали сім медалей чемпіонату України

Впродовж трьох днів в Одесі, на базі 9-го спортивного клубу управління фізичної культури та спорту Міністерства оборони України, тривав чемпіонат України з армспорту серед спортсменів УОРА та вадами зору, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Від Тернопільського центру "Інваспорт" змагалось семеро спортсменів в своїх нозологіях інвалідності, вагових категоріях, класах. Так, серед спортсменів з вадами зору (ARM 3) серед жінок у ваговій категорії +70 кг Олійник Наталія на ліву руку виборола бронзову нагороду, а на праву руку срібну нагороду; серед чоловіків (в/к 70 кг) Юрійчук Сергій на ліву руку посів 5 місце, а на праву руку виборов бронзову нагороду, Горобець Василь (в/к + 100 кг) виборов бронзові нагороди і на ліву руку, і на праву руку.

Серед спортсменів з ураженнями опорно рухового апарату (ARM 2) серед чоловіків у ваговій категорії 60 кг Ворощук Назарій посів 4 місце на ліву руку та на праву руку, Чайковський Володимир (в/к 80 кг) на ліву руку і на праву руку зайняв 6 місце; Гродзік Володимир (в/к 90 кг) на ліву руку здобув 7 місце, а на праву руку виборов срібну нагороду (на фото справа - на другій сходинці п'єдесталу). Також у класі ARM 5 у ваговій категорії 85 кг Божемський Микола на праву руку виборов срібну нагороду.

Загалом, представники Тернопільського Інваспорту завоювали на змаганнях в Одесі три срібних та чотири бронзових нагороди. Готували спортсменів до змагань Олег Юзчишин, Віктор Юзчишин та заслужений тренер України Іван Салук.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook