Про нас
увійти

Бодібілдер Олег Кривий став абсолютним переможцем професійного турніру у Греції(ВІДЕО)

категорія: Інші | дата: 02 04 2018
Бодібілдер Олег Кривий став абсолютним переможцем професійного турніру у Греції(ВІДЕО)

Тернопільський атлет переміг на престижному турнірі 2018 Nafplio Greece Elite Bodybuilding Pro, повідомляє 20 хвилин.

Наш земляк переміг у власній ваговій категорії бодібілдингу до 90 кг, а також став тріумфатором у абсолютній ваговій категорії. Для Олега Кривого ця перемога стала дебютною на професійному рівні. На початку березня, нагадаємо, він став другим на профі-турнірі у Бразилії.

Після перемоги тернополянин написав мотиваційний пост у Фейсбуці: "Їду зараз до дому і згадую ті емоції, які я пережив на турнірі в Греції! Це просто неможливо передати словами. Ради цих емоцій я готовий пройти цей шлях знову і знову. Це мій наркотик. Це той "кайф", який заставляє твоє серце битися швидше. І коли вам стає важко просто подумайте: А чи готові ви зійти із сцени, коли на ній залишиться хтось інший? Це просте правило життя... Ти або робиш все можливе і отримуєш максимум, або робиш як получиться і отримуєш те, на що заслужив. Будьте максималістами, робіть все можливе і неможливе для досягнення ваших цілей".

До слова, 8 квітня Олег Кривий планує взяти участь у турнірі, що пройде на Мальті. Цей виступ, як раніше анонсував спортсмен, стане для нього заключним у весняному сезоні.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook