Про нас
увійти

Обласна ДЮСШ з літніх видів спорту випробувала "на міцність" своїх армрестлерів

категорія: Інші | дата: 26 12 2017
Обласна ДЮСШ з літніх видів спорту випробувала

У Тернополі відбулась Першість обласної ДЮСШ з літніх видів спорту з армспорту, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Спортсмени виступали у вагових категоріях 60, 70, 80, 90 кг та понад 90 кілограм.Як повідомив заступник директора школи Анатолій Яцина, переможцями у своїх вагових категоріях стали: 60 кг (на ліву руку) – кандидат в майстри спорту Савелюк Назарій; 70 кг (на праву руку) – кандидат в майстри спорту Точинський Сергій; 70 кг (на ліву руку) кандидат в майстри спорту Вознюк Назар; 80 кг – абсолютний переможець на обидві руки, кандидат в майстри спорту – Селецький Юрій; 90 кг – абсолютний переможець на обидві руки, кандидат в майстри спорту Шемчук Дмитро; понад 90 кг – абсолютний переможець на обидві руки, майстер спорту, чемпіон світу серед юніорів, кандидат в члени збірної команди України Петренко Олег.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами. Тренуються спортсмени під керівництвом тренера-викладача спортивної школи, багаторазового чемпіона України, Європи, абсолютного чемпіона світу Андрія Пушкаря.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook