Про нас
увійти

"Кубок Абриколь-2017" виборов багаторазовий чемпіон України з більярдного спорту

категорія: Інші | дата: 22 12 2017

Традиційний відкритий Всеукраїнський турнір з більярдного спорту у дисципліні "вільна піраміда" 16-17 грудня відбувся у спортивно-більярдному клубі "Абриколь".

Цьогоріч за нагороди турніру змагалися 28 спортсменів, серед яких було чимало молоді, а також призери та чемпіони України. Участь у "Кубку Абриколя" взяли і дві дівчини. Зокрема за титул змагалася тернополянка Юлія Малахова, яка є призеркою чемпіонату України. Додамо, що поряд із місцевими тернопільськими спортсменами, змагалися гості з Рівного, Львова, Хмельницького,Чорткова, Бучача, Луцька, Чернівців та Кропивницького.

Були серед претендентів на титул і молоді спортсмени. Наймолодшим учасником "Кубка Абриколь-2017" став 12-річний Тимур Івасюк, який уже має звання чемпіона України. Хороший рівень гри продемонстрували 15-річні Владислав Денисов та Анатолій Сокальський.

У перший ігровий день спортсмени провели напружені відбіркові поєдинки. Наступного дня змагальна частина розпочалася із чвертьфінальниих ігор, до яких увійшли Віталій Калявський, Тарас Просинюк, Микола Зимак, Юрій Семко, Дмитро Левчик, Владислав Денисов, Станіслав Тимчій та Тимур Івасюк.

Врешті, до півфінальної стадії пробилися лише чотири спортсмени, а саме Дмитро Левчик, Станіслав Тимчій, Віталій Калявський та Юрій Семко. А фінальний поєдинок "Кубка Абриколя" ознаменувався перемогою титулованого спортсмена з Луцька Станіслава Тимчія, який переміг спортсмена зі Львова Юрія Семка. Молодий тернополянин у Дмитро Левчик, хоча і поступився майбутньому чемпіону, але здобув "бронзу", що стала для нього першим серйозним досягненням у цьому виді спорту.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook