Про нас
увійти

У Тернополі провели змагання з гирьового спорту

категорія: Інші | дата: 10 11 2017
У Тернополі провели змагання з гирьового спорту

Відкритий чемпіонат Тернопільської області та першість КУТОР "ТОДЮСШ з літніх видів спорту" з гирьового спорту серед юнаків, дівчат, юніорів та чоловіків відбувся у фізкультурно-оздоровчому комплексі ТНЕУ, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

В змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів  обласної ДЮСШ з літніх видів спорту, Бучацького, Збаразького, Борщівського, Кременецького районів Тернопільської області та гості з Львівського державного університету внутрішніх справ та гирьовиків Самбірського району Львівської області.

За сумою двоборства серед юніорів перше загальнокомандне місце здобули спортсмени КУТОР "ТОДЮСШ з літніх видів спорту" (тренер-викладач Зіновій Кульчицький), друге місце у спортсменів Самбірського районів, третє місце у гирьовиків Збаразького району.

За сумою двоборства серед чоловіків перше загальнокомандне місце здобули спортсмени Бучацького району, друге місце у спортсменів КУТОР "ТОДЮСШ  з літніх видів спорту", третє місце у гирьовиків Львівського державного університету внутрішніх справ.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, грамотами, та медалями.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook