Про нас
увійти

Кременецька СДЮШОР та біатлонна база "Колос" у Підгородньому отримали статус бази олімпійської підготовки

категорія: Інші | дата: 24 10 2017
Кременецька СДЮШОР та біатлонна база

Внесено зміни до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки. Про це оприлюднено у Постанові Кабінету Міністрів України від 20 вересня 2017 р. № 734 "Про внесення змін до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки". Йдеться про заклади, які були затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2006 р. № 30 (Офіційний вісник України, 2006 р., № 3, ст. 94; 2015 р., № 40, ст. 1206).

Відтак, як повідомляє "Урядовий портал", Постанова передбачає виключення з зазначеного переліку баз олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки, що не використовуються для проведення всеукраїнських і міжнародних спортивних змагань та навчально-тренувального процесу. А також документом включено нові заклади фізичної культури і спорту для забезпечення проведення на високому організаційному рівні навчально-тренувального процесу національних збірних команд України з видів спорту для участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Зокрема, до переліку увійшли і Кременецька спеціалізована спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву із стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства (м.Кременець) та навчально-спортивна база "Колос" з біатлону та лижних гонок (с. Підгороднє Тернопільського району).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook