Про нас
увійти

"Спорт для всіх в парках і скверах" завітав у Скалат

категорія: Інші | дата: 14 10 2017

6 жовтня 2017 року Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи "Спорт для всіх в парках і скверах" завітали в місто Скалат Підволочиського району.

Хоча цього дня погода зустріла учасників спортивного свята поривами сильного вітру та дощем, це не вплинуло на святковий та "бойовий" спортивний настрій усіх команд-учасниць. Тому змагання, заплановані для проведення на свіжому повітрі, були перенесені до спортивної зали Скалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Після святкового параду учасників змагань суддівська колегія та представники команд вирішили провести жеребкування та зробити "змішані команди" для проведення спортивних естафет, щоб запобігти будь-якій, на їх думку, несправедливості у суддівстві. Адже позмагатись між собою до учнів зі Скалата приїхали збірні команди учнів 4-х–9-х класів Городницької, Полупанівської, Новосілківської, Кривенської загальноосвітніх шкіл та НВК із села Поділля, які гідно представили свої рідні школи та належать до Скалатської міської об’єднаної територіальної громади.

Діти змагались не тільки у спортивних естафетах "Біг змійкою", "Баскетбол", "Ведення м’яча", "Боулінг", "Посади картоплю", але й у змаганнях зі стрітболу.

Учасники "стрітбольних" та "естафетних" команд придумали цікаві назви для своїх щойно складених колективів. Це "Патріоти", "Орли", "Україна", "Ромашка", яка посіла третє місце в естафетах, "Смайли", які вибороли друге місце, та "Переможці", які завоювали перше місце у спортивних естафетах.

Змагання зі стрітболу та спортивні естафети тривали близько чотирьох години. В результаті захоплюючих поєдинків на стрітбольному майданчику теж визначились переможці. Перше місце виборола команда із села Кривого, другою стала команда із села Городниця, третє місце посіла команда з Полупанівки усі команди з Підволочиського району.

Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами, сувенірною та нагородною атрибутикою Скалатського комунального центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та Скалатської міської ради, які були організаторами змагань спільні з відділом освіти Скалатської міської ради та Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Спортивне свято вдалося!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook