Про нас
увійти

До Дня людей похилого віку у Тернополі провели змагання з шахів та шашок

категорія: Інші | дата: 04 10 2017
До Дня людей похилого віку у Тернополі провели змагання з шахів та шашок

Місцеві любителі шахів та шашок зібрались 1 жовтня у Тернопільському шахово-шашковому клубі "Авангард", повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Хоча у щоденному житті, повному усіляких клопотів, часу на те, щоб поспілкуватись, а ще й позмагатись між собою, згадати молоді роки, побачити своїх давніх знайомих по уподобанню зовсім немає, цього дня видалась чудова нагода. Таку можливість любителям інтелектуальних видів спорту надали Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та шахово-шашковий клуб "Авангард", адже тут проходили змагання з шахів та шашок серед чоловіків та жінок 60 років і старших під гаслом "Спорт для всіх - радість життя".

У цьому році виявила бажання позмагатись виключно тільки "сильна" половина людства. Чотири години тривали змагання з шахів та шашок, адже вони проходили за коловою системою. Після кількагодинних спортивних "баталій" визначились переможці.

Ними стали: у турнірі з шахів перше-друге місце вибороли Адам Крайнік та Віктор Юзюк, третє місце завоював Анатолій Невожай, четверте місце посів найстарший учасник змагань – Анатолій Мирошниченко, йому 86 років.

У змаганнях з шашок перше місце завоював Ростислав Шумський, друге місце виборов Роман Боднар, третє місце посів Михайло Гальма, четвертим був Степан Кушнір.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі та призи від організаторів, учасники – зошити від видавництва "Школярик", а найстарший учасник змагань, Анатолій Мирошниченко, – сувенір на пам’ять про участь у турнірі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook