Про нас
увійти

Бережанка стала Чемпіонкою світу!

категорія: Інші | дата: 29 09 2017
Бережанка стала Чемпіонкою світу!

Впродовж десяти днів у болгарському місті Кранево тривав Чемпіонат Світу з шашок-100 серед спортсменів-інвалідів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, порушеннями слуху.

Участь у світовій першості взяло 76 спортсменів з дев’яти країн світу. 48 чоловіків та 28 жінок представляли Ізраїль, Польщу, Литву, Латвію, Молдову, Росію, Білорусь, Узбекистан та Україну. В складі нашої національної збірної виступало четверо спортсменів і від Тернопільського "Інваспорту".

Щодо результатів, то серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату КМСУ Ольга Концевич з міста Бережани в особистому заліку посіла четверте місце, а в командних змаганнях наша землячка разом із колегами по збірній Олександром Гонгальським, Дмитром Мариненком та Людмилою Ведерко завоювали золоті нагороди. Оля є студенткою Тернопільського державного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, де навчається за спеціальністю "вчитель початкових класів".

Також тернополянка Мар’яна Хримко посіла п’яте місце, а ще один представник Тернополя, КМСУ Руслан Пронозюк здобув сьоме місце серед чоловіків. Готував тернополян до змагань тренер-викладач ДЮСШІ, майстер спорту Пантелеймон Яблонський (на фото справа). До речі, сам тренер, виступаючи серед серед спортсменів з вадами зору зайняв шосте місце.

Джерело: berezhany.in.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook