Про нас
увійти

У Кременці провели "Ярмарок спорту 2017"

категорія: Інші | дата: 19 09 2017
У Кременці провели

"Ярмарок спорту 2017" у Кременці розпочався з привітальних слів виконувача обов’язків голови районної державної адміністрації Володимира Козубського, голови районної ради Володимира Стефанського та заступника міського голови Володимира Шевчука. Після цього, як інформує офіційна сторінка Кременецької РДА офіційного Інтернет-сайту ОДА, представники різних видів спорту демонстрували свої спортивні здобутки.Вони ознайомили присутніх з особливостями та перевагами своїх спортивних дисциплін, спортивним інвентарем, проводили презентацію видів спорту, якими займаються. Також всі кращі спортсмени отримали відзнаки з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Після завершення презентацій спортсменів гирьовиками зі Збаража (багаторазовим чемпіоном світу та Європи Петром Багрієм та його вихованцем Богданом Тольпою) було проведено показові виступи та ознайомлення з гирьовим спортом. До гостей із сусіднього району приєднався найсильніший гирьовик Кременеччини – Руслан Миронюк, який офіційно встановив рекорди в поштовху двох гирь довгим циклом однією рукою за версією Української федерації силових видів спорту та бойових мистецтв. Так, правою рукою Русланові вдалося виконати 12 підйомів, а лівою – 11!

Дипломи про встановлення рекордів вручили Руслану Миронюку голова районної ради Володимир Стефанський та прославлений рекордсмен з армспорту Андрій Пушкар.

Після завершення презентацій та показових виступів всі присутні мали змогу покататися на санкороликах посеред міста (ці заїзди організувала КУТОР зимових видів спорту спільно з федерацією санних видів спорту України). А поруч із "саночниками" на картингах демонстрували своє вміння керування транспортом юні любителі автотехніки від районного центру дитячої творчості.

Кожен, хто хотів спробувати свої сили в спортивному туризмі, в парку культури та відпочинку мав змогу випробувати навісні переправи різних видів та забратися, під наглядом професійних спортсменів, хоч на верхівку дерев.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook