Про нас
увійти

У Підгайчиках День фізичної культури та спорту зустріли спортивними змаганнями

категорія: Інші | дата: 18 09 2017
У Підгайчиках День фізичної культури та спорту зустріли спортивними змаганнями

Змагання з футболу, волейболу, шашок, присвячені Дню фізичної культури та спорту та Дню Cела відбулись 10 вересня у селі Підгайчики, що на Теребовлянщині. Так, ігри чемпіонату району з футболу відбувались на реконструйованому футбольному полі. А зустрілись між собою у спортивному двобої спортивні колективи із сіл Підгайчики та Ілав’є та команди із сіл Залав’я і Кобиловолоки.

Болільники обох конкуруючих команд несамовито супроводжували кожну технічно вдало зіграну гравцями комбінацію та гучними оплесками підтримували свої улюблені команди. Результати спортивних поєдинків наступні: матч між гравцями Підгайчиків та Ілавче закінчився з рахунком 2:2, а поєдинок між командами із Залав’я та Кобиловолоки завершився з рахунком 4: 2 на користь гравців Залав’я.

Змагання з волейболу серед чоловіків та жінок відбулись на новозбудованому волейбольному майданчику, що дозволить пропагувати волейбол та здоровий спосіб життя  серед жителів села – від юних любителів цієї гри до гравців поважного віку.

У змаганнях з волейболу перемогу здобули юнаки із Підгайчиків, другими стали гравці із Боричівки.

Серед дівчат перемогу виборола місцева команда з Підгайчиків, друге місце завоювали дівчата з команди «Теребовлянка», звичайно вони з Теребовлі.

Неабияку цікавість у глядачів – любителів інтелектуальних ігор, викликали змагання з шашок, адже сеанс одночасної гри на двадцяти дошках проводив КМС із шашок, Тарас Турчин, який здобув перемогу на усіх двадцяти дошках, а конкуренцію йому склав тільки один гравець, але йому таки не вдалось вибороти перемогу.

Організували спортивне свято: Теребовлянська міська рада, Теребовлянський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», сільська рада села Підгайчики.

Переможці та призери нагороджені грамотами, цінними та солодкими призами від Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», - інформує директор Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ярослав Королюк.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook