Про нас
увійти

Студенти ТНЕУ виступлять на Всесвітньому студентському форумі в Тайбеї

категорія: Інші | дата: 10 08 2017
Студенти ТНЕУ виступлять на Всесвітньому студентському форумі в Тайбеї

Затверджено остаточний список студентської збірної команди України, яка з 19 по 30 серпня в тайванському місті Тайбей (КНР) на ХХІХ літній Всесвітній Універсіаді захищатиме спортивну честь вітчизняного спорту, Української держави.

Засідання виконкому СССУ, щодо затвердження списків відбулась в Києві, в засіданні прийняв участь член виконкому Спортивної студентської спілки України ректор Тернопільського національного економічного університету професор Андрій Ігорович Крисоватий, який разом із директором центру фізичної культури та спорту ТНЕУ Романом Станіславовичем Циквасом включений в склад офіційної делегації на Універсіаду.

Достойно представити свій навчальний заклад на Всесвітньому студентському форумі готуються 9 студентів Тернопільського національного економічного університету, а саме:

1. Марія Хлян – важка атлетика

2. Єфременко Анна – волейбол

3. Ільків Наталія – дзюдо

4. Рудник Антон – дзюдо

5. Ляхова Ольга – легка атлетика

6. Мельник Тетяна - легка атлетика

7. Бежура Джоан Фейбі – фехтування

8. Герей Анатолій – фехтування

9. Цап Юрій – фехтування.

Додамо, що Всесвітня Універсіада являється найпрестижнішим студентським спортивним форумом в світі і своїм статусом поступається тільки Олімпійським іграм. В цьогорічній Універсіаді першість буде визначатись у 22 видах спорту, а офіційна делегація України налічує 179 студентів-спортсменів із 55 вишів.

Бажаємо нашим спортсменам показати хороші результати та неодноразово вийти на п’єдестал ХХІХ літньої Всесвітньої Універсіади 2017 року!!!!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook