Про нас
увійти

"Олімпійське літо" гостювало у "Лісовій пісні"

категорія: Інші | дата: 02 08 2017

"Олімпійське літо" завітало у гості до дітей, які відпочивають в дитячому стаціонарному оздоровчому закладі "Лісова пісня"" Борщівського району.

157 діточок з нетерпінням чекали на це спортивне свято. На чудовому "зеленому" природному килимі табірного стадіону, оточеного лісом, недалеко від мальовничого ставка, розгорнулись "змагальні станції" спортивних випробувань – естафети на швидкість, спритність, влучність та витривалість. Зокрема, це "Біг змійкою", "Ведення м’яча", "Флорбол", "Боулінг", "Мішечки", "Фрізбі", "Човниковий біг", "Стрибунець", "Баскетбол" – нескінчений вир різноманітних естафет "захопив" увесь дитячий гамірний та енергійний дитячий колектив "таборят" "Лісової пісні".

Близько півтори години тривали ці цікаві спортивні випробування на всі смаки. Найбільш швидкі та спритні учасники завоювали "рекордну кількість" "талонів здоров’я". Але ті дітки, яким не вдалось виграти у більшості естафет не залишились без призів.

Усі учасники отримали призи з логотипом "Спорт для всіх"на згадку від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", Тернопільського обласного відділення НОК України та видавництва "Школярик".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook