Про нас
увійти

У парку Топільче будують чотири тенісних корти

категорія: Інші | дата: 02 08 2017
У парку Топільче будують чотири тенісних корти

Облаштовувати тенісні корти на території парку Топільче почали близько місяця тому. Один з чотирьох кортів буде безкоштовним для тернополян.

Нагадаємо, виконавчий комітет у середу, 17 травня, затвердив результати конкурси з пошуку інвестора на облаштування спортивно-сімейного відпочинкового комплексу на території парку Топільче. Переможцем став ПП "ВІОКС-2011". Деталей проекту у міськраді поки ще не розповідають, оскільки угоди ще не підписували. Про це ми писали у публікації "Майже два гектари парку Топільче дають під спортивно-сімейний комплекс відпочинку". Як пояснювали представник ПП "ВІОКС-2011, у парку має бути 11 кортів. Частину з них планують облаштована на тому ж місці, де були корти у парку - три корти у критому приміщенні, а вісім – відкритих, з оглядовими майданчиками, з трибунами. Одним із відкритих тернополяни будуть користуватись безкоштовно.

Нещодавно у парку Топільче розпочали будівництво тенісних кортів, але, як пояснив начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека, їх облаштовує зовсім інший підприємець. -

Компанія "Віокс" ще навіть не підписали угоди. Тому робити щось вони в принципі ще не можуть, - каже пан Дейнека. - Ще два роки тому підприємець Цибульський виграв конкурс. І зараз він будує чотири корти та будівлю для обслуговування відвідувачів.

Три тенісних корти будуть грунтовими, а один асфальтним. Саме він буде повністю безкоштовним для тернополян. Інші три - платними, але на них будуть передбачені безкоштовні години. Коли тенісні корти облаштують поки невідомо.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook