Про нас
увійти

Тернополянка вирушила на Дефлімпійські ігри до Туреччини

категорія: Інші | дата: 23 07 2017
Тернополянка вирушила на Дефлімпійські ігри до Туреччини

У Києві днями відбулася урочиста церемонія проводів національної Дефлімпійської збірної команди України на ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри, які проходитимуть з 18 по 30 липня у турецькому Самсуні, повідомляє 20 хвилин.

В урочистій церемонії проводів національної Дефлімпійської збірної команди України від Тернопільщини взяла участь делегація управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, регіонального центру "Інваспорт" у супроводі начальника регіонального центру – Олега Юзчишина, голови фізкультурно-спортивних клубів інвалідів, спортсмени, тренери, провідні фахівці центру та родичі спортсменів-учасників Дефлімпійських ігор.

У головних змаганнях чотириріччя візьмуть участь майже 5 тис. спортсменів з вадами слуху із 109 країн світу. Спортивні змагання будуть проходити в 21 дисциплінах, в тому числі 16 індивідуальних видів спорту, та 5 командних видів спорту.

Від України прийматиме участь понад 200 спортсменів з вадами слуху у 15 видах спорту.

Збірну України представлятиме одна спортсменка з Тернопілля - Марія Корнійчук – Майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху. Вона розпочне свій виступ 21 липня.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook