Про нас
увійти

У Тернополі розпочався проект "Спортивні канікули"

категорія: Інші | дата: 15 07 2017
У Тернополі розпочався проект

"Спортивні канікули", організатором якого є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, стартували із мікрорайону "Східний", повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Участь у спортивно-масовому святі, що відбулось безпосередньо на бульварі Данила Галицького, взяли дітлахи різного віку. Захід розпочався із запальної танцювальної розминки. Далі учасники змагалися за першість під час забігу та із завзяттям випробовували себе у спритності та вправності під час естафет. Поки дітвора гралася, найсміливіші мамусі з найменшими малятами позмагалися у спритності, взявши участь у "Крутих віражах" на візочках.

Працівники Центру провели також майстер-клас з гри у резинку "10-ка". Правила тут дуже прості: двоє учасників фіксують ногами резинку, третій виконує 10 різних завдань, а збившись, вони міняються місцями.

Нагородили дітлахів призами від Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та ТМ "Ласунка". Наступне дійство в рамках "Спортивних канікул" відбудеться 12 липня на бульварі Вишневецького (на дитячому ігровому майданчику). Початок о 17 годині.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook