Про нас
увійти

День Гусятина відбувся зі спортивним настроєм

категорія: Інші | дата: 05 07 2017
День Гусятина відбувся зі спортивним настроєм

У минулу неділю гусятинці зустрічали гостей селища розвагами та спортивними заходами.

Відділ культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради спільмо з ФСТ "Колос – спорт для всіх" провели цілий ряд змагань, присвячених Дню селища Гусятин, Дню Молоді та Дню Конституції України. Як повідомив директор ФСТ "Колос – спорт для всіх" Антон Кузик, на стадіоні "Збруч" відбулись півфінали кубка району з футболу. В першому матчі зустрічались команди "Олімпія" (с.Клювинці) та "Вікнини" (с.Вікно), в другому "Зоря" (м.Хоростків) та "ФК Котівка" (с.Котівка). В фіналі зустрінуться географічні сусіди - команди "Олімпія" та "Зоря".

Паралельно проходив турнір з пляжного волейболу. Дванадцять команд боролись за нагороди. Рівних не було команді з м.Хоросткова в складі Володимира Ноги  та Володимира Подольського, другою була команда господарів в складі Івана Венгера та Юрія Мажуги, третіми стали гості з села Васильківці в складі Степана Музички та Василя Федорейка.

Спортивне свято продовжили учасники змагань з гирьового спорту та армреслингу. В першій дисципліні переміг Ігор Дейкало, другим був Микола Андріїв, третім став Михайло Басараб. У армрестлінгу перемогу виборов Андрій Цвях, друге місце посів Олександр Ворона, а третє виборов Петро Стиранка.

Для найменших учасників спортивного свята проводились велоперегони, в яких на нагороди чекали переможці в трьох номінаціях різних вікових груп.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами Гусятинського селищного голови Михайла Михайловича Левицького.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook