Про нас
увійти

На Тернопіллі готуються до Сільських спортивних ігор

категорія: Інші | дата: 10 05 2017
На Тернопіллі готуються до Сільських спортивних ігор

Стартують XXVII Сільські спортивні ігри Тернопільщини. Вже 10 червня відбуватимуться зональні змагання з міні-футболу, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Відтак, у Заліщиках гратимуть команди Заліщицького, Борщівського, Чортківського, Гусятинського районів (І зона), на стадіоні села Великі Гаї Тернопільського району зустрічатимуться команди Тернопільського, Кременецького, Зборівського районів, Скалатської громади (2 зона), в Теребовлі проведуть матчі для команд Теребовлянської, Підволочиської громад, Підгаєцького, Бучацького районів (3 зона). У фінал виходять переможці зон і друга краща команда. Приїзд учасників на 10 годину.

Щодо подальшого розкладу змагань, то на 17 червня заплановані ігри з пляжного волейболу. Команди першої зони гратимуть у Гусятині (Гусятинський район, Борщівський район, Підгаєцький район, Теребовлянська громада, Скалатська громада), другої зони – у селі Великі Гаї (Тернопільський район, Підволочиська громада, Теребовлянська громада, Монастириський район, Чортківський район). У фінал виходять по дві команди із зони. Приїзд на 10 годину.

Також 17 червня пройдуть волейбольні баталії серед жінок: І зона – м.Скалат (Скалатська громада, Тернопільський район, Шумський район), ІІ зона – м.Теребовля (Теребовлянська громада, Чортківський район, Гусятинський район, Підволочиська громада). Приїзд команд на 10 годину. У фінал виходять по дві команди з зони.

Ігри чоловічих команд з волейболу відбудуться 25 червня – приїзд команд на 10 годину. Змагання першої зони проведуть у Чорткові, де гратимуть такі команди: Чортківський, Гусятинський, Борщівський, Монастириський райони, другої – у Підволочиську (Підволочиська громада, Тернопільський район, Теребовлянська громада, Скалатська громада). У фінал виходять по дві команди із зони.

Змагання з футболу проведуть 2 липня: І група – м.Копичинці (Борщівський район, Заліщицький район, Гусятинський район), ІІ група - с.В.Гаї (Кременецький район, Підгаєцький район, Тернопільський район). Приїзд команд на 10 годину. У фінал виходять переможці групи і друга краща команда.

Основна частина змагань ХХVІІ Сільських спортивних ігор Тернопільщини пройде у місті Скалат Підволочиcького району 9 липня 2017 року.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook