Про нас
увійти

У Зборові відбулись масові спортивні заходи "Веселі старти" до Дня захисту дітей

категорія: Інші | дата: 06 06 2017
У Зборові відбулись масові спортивні заходи

Масові спортивні заходи «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулись 1 червня 2017 року на Центральному стадіоні Зборова, що на Тернопільщині. Організували спортивні випробування для дітей із пришкільних таборів Зборівщини Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», служба у справах дітей, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та районний Центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Зборова. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Діти у чудовому «змагальному» настрої були налаштовані на найбільшу кількість перемог у численних естафетах та випробуваннях, адже за найбільшу кількість «талонів здоров’я», отриманих за перемогу в кожній естафеті, можна було вибороти кращі призи на згадку з логотипом «Спорт для всіх» та спонсорів спортивного свята – Товариства «Школярик».

Чудова погода та гарний бадьорий настрій захопив усіх – і вчителів, які допомагали у суддівстві, і дітей, адже на їх ній вибір були десять цікавих естафет.

Так, юні шанувальники футболу мали змогу позмагатись у «Футбольній естафеті», любителі швидкості – в естафеті «Швидкі та спритні», «Човниковому бігу», а хто хотів посперечатись у спритності, – випробували себе в «Естафеті з обручами»¸ «Флорболі» та «Вправі на скакалці». Усі бажаючі позмагатись у влучності взяли участь у конкурсах «Фрізбі», «Баскетбол», «Боулінг», «Мішечки». Загалом, кожен міг випробувати свої можливості та визначити, якими фізичними якостями найкраще володіє, а над розвитком чого ще треба попрацювати, тому хлопці та дівчата мали можливість визначити вид спорту, яким би вони могли займатись у майбутньому.

Найспритнішим, найшвидшим та найвлучнішим вручено від організаторів, зокрема, від «Спорту для всіх», ручки, брелоки, значки, відзнаки з логотипом «Спорт для всіх» та чудові зошити від видавництва «Школярик». Призи на згадку отримали усі учасники змагань, які розпочали своє літо чудово – по-спортивному».

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook