Про нас
увійти

Спортзал за 8 мільйонів побудують у Збаражі

категорія: Інші | дата: 05 06 2017
Спортзал за 8 мільйонів побудують у Збаражі

Проект будівництва спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи за результатами конкурсу ДФРР визнано одним з переможців.

Це означає, що до кінця року він буде побудований за кошти державного фонду регіонального розвитку та при співфінансуванні районної та міської рад.

Спортивна споруда буде на території селища цукровиків. Загальна вартість реалізації проекту понад 8 мільйонів гривень.

Передбачається створення належних умов для проведення спортивно-виховного процесу в Збаразькій спортивній дитячо-юнацькій школі, зокрема, проведення змагань із волейболу, баскетболу, футзалу, тенісу та інших видів спорту як місцевого, так і міжнародного рівня.

– У збаразьких загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів навчається 1409 учнів. Частина з них відвідує спортивні секції, гуртки Збаразької районної спортивної школи. З прилеглих сіл Залужжя (209 учнів), Нижчі Луб’янки (117 учнів), Вищі Луб’янки (94 учні), Чернихівці (159 учні), Красносільці (59 учні), доїжджають учні, які займаються у спортивних гуртках. Реалізація проекту дозволить сформувати стабільну систему роботи щодо забезпечення рівних умов залучення сільської і міської молоді до зайняття спортом та забезпечити популяризацію фізичної культури та спорту для понад 2 тисяч школярів та понад 10 тисяч дорослого населення, – повідомив голова Збаразької РДА Анатолій Качка.

Джерело: Бізнес компаньйон

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook