Про нас
увійти

Спеціалісти Педуніверситету дали майстер клас з бадмінтону

категорія: Інші | дата: 05 05 2017
Спеціалісти Педуніверситету дали майстер клас з бадмінтону

Протягом квітня 2017 року, на спортивних майданчиках педагогічного університету, за ініціативи Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти (Єднак Г.М.) та Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка, в рамках святкування 60 річниці створення факультету фізичного виховання, завідувачем кафедри фізичного виховання доцентом Андрієм Огнистим, викладачами факультету Романом Власюком, Петром Петрицею проведено майстер класів з гри у бадмінтон для вчителів фізичної культури Тернопільської області.

Бадмінтон - надзвичайно красива, динамічна гра, яка входить у програму Олімпійських ігор. Навіть просунуті гравці відкривають для себе щось нове практично щодня. Переконайтеся, що ви підходите до освоєння бадмінтону. Лише фізично здорова нація забезпечить процвітання незалежної України. Приходьте на майданчики та у спортивні зали.

Досить популярним на сьогоднішній день з ініціативи МОН України є звертання до досвіду освіти  Скандинавських країн. Доречі, в Данії, бадмінтон - другий по популярності вид спорту, після футболу!!! І це не дивно - адже бадмінтон не менше видовищний вид спорту ніж, наприклад, той же теніс. По комерційних каналах регулярно транслюють світові серії гран-прі, чемпіонати світи і олімпійські турніри по цьому виду спорту.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook