Про нас
увійти

Завершились обласні змагання серед школярів з шашок "Диво-шашки"

категорія: Інші | дата: 01 04 2017
Завершились обласні змагання серед школярів з шашок

У Тернопільському шахово-шашковому клубі "Авангард" провели обласні змагання серед школярів з шашок "Диво-шашки", повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Команди із сіл Ласківці та Золотники (Теребовлянський район), Грабівці (Борщівський район), школи-ліцею №6 ім. Н.Яремчука та ТСШ №29 (м. Тернопіль) та Шумського району зібрались, щоб помірятись силами між собою та визначити найбільш підготовлених до змагань. У складі кожної із команд виступали три юнаки та одна дівчина 2003 року народження і молодші. Кожен колектив намагався  виступити якнайкраще, адже він повинен був гідно представити свою  рідну школу, район чи громаду.

Змагання відбулись за коловою системою у шість турів. Після напруженої боротьби місця розподілились так: перше місце завоювала команда Ласковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Теребовлянщині, з результатом 9 очок у складі Василя Бабина, Ігора Грошко, Олега Ваврика та Діани Сивак. Друге місце, набравши 8 очок, виборола команда Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов, яку предстравляли  Денис Потіха, Роман Сидій, Віталій Яцентий, Жанна Забитівська.  Третє місце, завоювавши 6 очок, посіла збірна команда шкіл Золотниківської сільської ради (об’єднана територіальна громада), за яку гідно виступили Тарас Явний, Богдан Стецик, Василь Тур та Надія Тур. Четверте місце, із чотирма набраними очками, зайняла команда Тернопільського навчально-виховного комплексу "Школа-ліцей №6 ім.Н.Яремчука".

Переможці та призери нагороджені медалями, кубками та грамотами Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Організували змагання: управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", КП Тернопільський шахово-шашковий клуб "Авангард".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook