Про нас
увійти

Юні збаразькі тенісисти здобули призові місця на спортивних іграх Тернопільщини

категорія: Інші | дата: 30 03 2017
Юні збаразькі тенісисти здобули призові місця на спортивних іграх Тернопільщини

4-5 березня на спортивній базі 23-ої ЗОШ І-ІІІ ст. м.Тернополя відбулися ХХІ Спортивні Ігри учнівської молоді з настільного тенісу. 4 березня змагалися юнаки, а 5-го − дівчата.

Серед юнаків наш район представляли Владислав Підборський та Ростислав і Святослав Флінти. Хлопці досить легко і впевнено виграли у своїх суперників із Теребовлі, Бережан та Кременецького району з рахунком 3:0.

У фіналі наша команда зустрілася із командою Заліщицького району. В довготривалій, напруженій зустрічі наші юнаки поступилися з рахунком 2:3 і зайняли лише друге місце.
За команду дівчат виступили Анастасія Костоглод, Іванна Симів та Іванна Венгриняк. Дівчата впевнено перемогли команди Скалата і Ланівецького району з рахунком 3:0, а команду Бережанського району − 3:1, протн у матчі за друге місце із командою Тернополя програли з рахунком 2:3 і задовольнилися третім місцем.

Переможці і призери змагань нагороджені грамотами і медалями Організаційного Комітету з проведення ХХІ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook