Про нас
увійти

Кубок з бадмінтону пам’яті Юрія Беркити провели у Тернополі

категорія: Інші | дата: 28 03 2017
Кубок з бадмінтону пам’яті Юрія Беркити провели у Тернополі

Традиційно вже в десятий раз на спортивному майданчику Тернопільської ЗОШ №10 тривали ігри Х Кубку з бадмінтону, присвяченого пам’яті колишнього директора цього навчального закладу, педагога з великої літери, палкого шанувальника спорту та здорового способу життя Юрія Беркити, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

У спортивних змаганнях, які пройшли за сприяння відділу молоді і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету і Олімпійської академії, взяли участь бадмінтоністи-аматори. Вперше у турнірі виступали також учні, що свідчить про поширення цього виду спорту в Тернополі, - стверджує голова Тернопільського обласного відділення Олімпійської академії України, доцент Андрій Огнистий.

Бадмінтон зі всіма його контрастами - жорстким тиском і м’якою поступливістю, гнучкою хитрістю і настирливою агресивністю, вибуховими атаками і затяжними розіграшами волана, - один з красивіших та динамічніших видів спорту. Замість обміну важкими неприємними ударами - опосередкована взаємодія партнерів через легкий волан, - так описує переваги бадмінтону Андрій Огнистий, висловлюючи сподіваання, що змагання з цього виду спорту у Тернополі триватимуть і надалі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook