Про нас
увійти

Спортсмени з Борщова успішно виступили на "CrossFit Games"

категорія: Інші | дата: 25 03 2017
Спортсмени з Борщова успішно виступили на

У Львові наприкінці лютого проводились змагання "CrossFit Games" серед дорослих, в яких взяли участь спортсмени з Тернопілля - команда з міста Борщова "CrossFit Energy", повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

У її складі виступали Денис Коритко, учень Скала-Подільської ЗОШ, Сергій Українець, студент І курсу Чортківського Державного медичного коледжу, та Михайло Денисов, житель смт.Скала-Подільська. Наші спортсмени склали конкуренцію дорослим атлетам: Михайло Денисов зайняв 4 місце, Сергій Українець потрапив до 15 найсильніших, Денис Коритко (14 років) обійшов чотирьох дорослих (в змаганні взяли участь 34 атлети, Денис Коритко був наймолодшим учасником, тим більше, що такі спортивні випробування були першими в його житті).

А загалом змагання у Львові для команди "CrossFit Energy" були підготовчим етапом до турніру в місті Києві, які відбулися 18 березня. Це був "CrossFit Open 17.4", які вважаються одними з наймасштабніших змагань України, де проходить кваліфікація на світові "CrossFit Games". Честь нашого краю представляли Сергій Українець – студент І курсу Чортківського Державного медичного коледжу, Денис Лісовий – студент ІІ курсу Чортківського Державного медичного коледжу, Роман Яремчук – учень 9 класу Борщівської ЗОШ №3. Наші атлети, які тренуються в студії спорту м.Борщів "CrossFit Energy" під керівництвом тренера Юрія Гуцула, незважаючи на свій юний вік та конкурентну боротьбу здобули І та ІІ місце. Сергій Українець – І місце, Роман Яремчук – ІІ місце у своїй віковій категорії.

Гідно виступив і Денис Лісовий, але до лідируючої трійки потрапити йому не вдалося, адже напередодні спортсмен брав участь у відкритій першості Тернопільщини з фрі-файту, де посів ІІ місце, і тому часу на підготовку було обмаль.

Дуже приємно, що наших атлетів прийшли підтримати та повболівати наші земляки, що зараз проживають у Києві. Батьки та спортсмени щиро дякують Станіславу Гуцулу за підтримку та  організацію поїздок на змагання до Львова та Києва.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook