Про нас
увійти

На чемпіонаті України з пауерліфтингу і жиму штанги лежачи тернополяни завоювали двадцять шість медалів!

категорія: Інші | дата: 24 03 2017
На чемпіонаті України з пауерліфтингу і жиму штанги лежачи тернополяни завоювали двадцять шість медалів!

Тижневий марафон у Коломиї Івано-Франківської області, під час якого відбулися чемпіонати України з пауерліфтингу і жиму штанги лежачи, подарував масу позитивних емоцій нашим землякам. Вихованцям тренерів Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту Ігоря Лисого, Артура Олійника і Тараса Карапулька виявилося до снаги завоювати аж двадцять шість медалей. 

Причому найкращим з них завдяки напруженій праці на тренуваннях удалося вийти на вищий рівень результатів. Норматив майстра спорту міжнародного класу вперше на офіційних всеукраїнських стартах підкорився Тарасові Бубену. Майстрами стали Богдан Гайдамака і Павло Петрик, кандидатом у майстри — Анастасія Луцька.

Успішні особисті виступи допомогли збірним Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту різних вікових груп відзначитися і в командній суперечці. В турнірі з пауерліфтингу командну звитягу відсвяткували юніори з юніорками, юнаки і дорослі, а жінки вибороли третє місце. Натомість у жимі лежачи обидві дорослі збірні завоювали титул віце-чемпіонів.

Джерело: Вільне Життя

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook