Про нас
увійти

В Тернополі відбулись відкриті обласні змагання серед школярів з шахів "Біла тура"

категорія: Інші | дата: 24 03 2017
В Тернополі відбулись відкриті обласні змагання серед школярів з шахів

18,19 березня 2017 року у шаховому клубі "Гамбіт" міста Тернополя не було де яблоку впрасти, але було гамірно та цікаво, адже тут зібрались команди – учасники відкритих обласних змагань серед школярів з шахів "Біла тура". 

Учасники змагань, а це 3 юнаки та 1 дівчина 2003 року народження і молодші представляли свої території та школи та звичайно дуже хвилювались, щоб гідно виступити та виявити свій інтелект, рівень підготовки,  „бійцівські якості” та волю до перемоги.

У змаганнях взяли участь команди: Гає–Розтоцького НВК Зборівського району, Залозецької об'єднаної  територіальної громади (СЗОШ І-ІІІст. з поглибленим вивченням іноземних мов) Зборівського району, Хоросткова, Гусятинського району, Чортківського району,  Почаєва, та чотири команди з Тернополя  - це Тернопільська Українська гімназія ім. І.Франка, ТСШ№29, ТСШ№7, ТНВК "Школа-ліцей  №6 ім.Н.Яремчука”.

Змагання проходили за коловою системою у дев'ять турів та тривали два дні зранку аж  до самого вечора.

Діти з честю представили свої колективи, самовіддано боролись за перемогу. Кожен учасник виявляв  свої найкращі морально-вольові якості, які можна виховати тільки під час змагань.

Перше місце з результатом 14 очок завоювала Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов у складі Віктора Криська, Артема Міхащука, Максима Дерлиці та Хабенюк Каріни, друге місце, завоювавши 13 очок,  виборола команда з Почаївського будинку дитячої творчості та спорту, який  представили  Антоніна Лещук, Віра Венжинович, Тихон Сімаков та Яна Федорук,  третє місце  з результатом 12 очок посіла команда Тернопільської Української гімназії ім.І.Франка, а її гідно представили Олександр Ященко, Богдан Драган, Артур Гасай та Гап 'юк Олеся.

Четверте місце виборола команда Тернопільського навчально-виховного комплексу "Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука".

Команда – переможець та призери нагороджені кубками, медалями та грамотами від "Спорту для всіх".

Організували змагання: Управляння фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх”, Тернопільська обласна шахова федерація.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook