Про нас
увійти

Тернопільські велосипедисти привезли 5 золотих, 1 срібну і 2-і бронзові нагороди чемпіонату України

категорія: Інші | дата: 22 02 2017
Тернопільські велосипедисти привезли 5 золотих, 1 срібну і 2-і бронзові нагороди чемпіонату України

У славетному м. Львові, де завершився зимовий чемпіонат України(олімпійські номера програми) з велосипедного спорту на треку, продовжують здобувати нагороди вихованці тернопільського велоспорту.

Тернополяни під керівництвом Володимира Павелка поклали в свою скарбничку 8 нагород. Так, тричі піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу студент Тернопільського національного економічного університету майстер спорту України міжнародного класу член збірної команди України Тарас Шевчук (ШВСМ),

йому підкорились омніум, командна гонка та гонка медісон. Його напарник по командній гонці теж студент ТНЕУ МСУМК Віталій Гринів (ШВСМ) друге золото виборов в індивідуальній гонці, в омніум Віталій став бронзовим призером. Серед чоловіків піднятись на п’єдестал вдалось ще одному вихованцю велобази відділення КФВС МОНУ Івану Хоміву, який в гонці скретч поступився тільки одному гонщику та здобув срібну медаль чемпіонату.

У віковій групі юнаків третє місце в командному спринті посів учень ВППП Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя Артем Авдалян.

За підсумками змагань Віталій Гринів та Тарас Шевчук увійшли до складу національної збірної команди України, яка вирушила для участі в етапах Кубку Світу в Колумбію та США.

За матеріалами: sportgart.com.ua
Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook