Про нас
увійти

"Спортивна зима" завітала у Скалат

категорія: Інші | дата: 19 02 2017

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи "Спортивна зима" завітали до міста Скалат Підволочиського району, що на Тернопільщині. Спортивний зал ДНЗ "Скалатський професійний ліцей" гомонів багатьма голосами, адже тут зібрались дітки як молодшого, так і старшого шкільного віку, щоб змістовно та з користю для здоров’я провести свій вільний час, випробувати сили у різноманітних естафетах та розвагах. Цікаво, що спортивні змагання відбулись і для дорослих зі Старого Скалата, Скалата, Кривого, Магдалівки, Полупанівки, Колодіївки, Городниці, Поділля, Новосілки, Остап'є. Кожен міг позмагатись у гирьовому спорті, арм-спорті, настільному футболі, дартсі та імпровізованому боулінгу.

Після святкового відкриття змагань «Спортивна зима» учасники розійшлись по різноманітних "локаціях". Діти із задоволенням виступали в естафетах "Біг змійкою", "Боулінг", "Баскетбол", "Садіння та збирання  картоплі" та змаганнях з дартсу. Старше покоління завзято сперечалось у підніманні гирі, найсильніші спробували себе в армспорті, а ціле море позитивних емоцій вирувало на "станції" "Настільний футбол", де чоловіки мали змогу знову повернутись у своє дитинство.

Дійство тривало не одну годину, але настав час підбивати підсумки спортивного свята. А щодо результатів, то у "Веселих стартах" серед дітей перемогу здобула команда зі Скалата, друге місце виборола команда з Остап’є, третє місце посів колектив із Поділля. Четветрою стала команда Старого Скалата.

У змаганнях з імпровізованого боулінгу перше місце виборола команда із Старого Скалата, друге місце завоювала команда з Поділля, третє місце розділили між собою аматори з Кривого та Магдалівки.

Серед команд-учасниць Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів "Спортивна зима" командні місця у поштовху гирі одною рукою, згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи, дартсі, настільному футболі, армспорті, імпровізованому «боулінгу» розподілились так: перше місце виборола команда Старого Скалата, друге місце посіла команда з Поділля, третє місце завоювала дружня команда з Магдалівки. Четверте місце виборола команда Скалата. Діти-учасники змагань отримали медалі, грамоти, відзнаки та призи з логотипом "Спорт для всіх".

Організували змагання Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення  "Спорт для всіх" спільно зі Скалатським міським центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

 
За матеріалами: oblsport.te.ua

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook