Про нас
увійти

Тенісистка Настя Костоглод — двічі срібна призерка Міжнародного турніру

категорія: Інші | дата: 11 12 2016
Тенісистка Настя Костоглод — двічі срібна призерка Міжнародного турніру

2-4 грудня у Луцьку відбувся Міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті тренерів В.І.Змунчило і К.М.Блонського. Турнір проходив у спортивному залі КЗ ДЮСШ №2. Крім українських спортсменів, у ньому брали участь команди з Білорусії — ДЮСШ Бреста та Гомеля.

Змагання проводилися у трьох вікових групах, як серед дівчат, так і юнаків: 2003-2004 р.н., 2005-2006 р.н., 2007 р.н. і молодші. За Збаразьку РК ДЮСШ виступали Назарій Серкіз (2008 р.н.), Анастасія Костоглод (2005 р.н.), Іванна Венгриняк (2003 р.н.). Молодшим учасникам дозволялося виступати у двох вікових групах. Цим і скористалася Анастасія Костоглод, яка впевнено перемогла всіх суперників у попередніх іграх у двох вікових групах. У фінальній частині змагань наша спортсменка поступилася лише чемпіонці Білорусі і в результаті зайняла два других місця. Вона нагороджена медалями, грамотами та цінними призами.

Наймолодший учасник змагань Назарій Серкіз продемонстрував високотехнічну гру, отримав багато перемог з результатом 3:0 і лише у фінальній частині поступився сильнішим учасникам з рахунком 2:3, посівши п’яте місце серед 17 спортсменів.

Слід відзначити також виступ Іванни Венгриняк, яка у своїй віковій групі була восьмою.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook