Про нас
увійти

Спеціалісти фізвиховання професійно-технічних закладів області підвели підсумки роботи

категорія: Інші | дата: 09 12 2016
Спеціалісти фізвиховання професійно-технічних закладів області підвели підсумки роботи

7 грудня в приміщені Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відбулось підсумкове засідання викладачів та керівників фізичного виховання професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області.

На чолі із начальником обласного відділення О.В.Бірюковим в засіданні прийняли участь  начальник відділу відділення Н.В.Фігурська, головний спеціаліст відділення В.М.Шкабарницький, спеціаліст відділення та голова методичного об’єднання С.О.Єфремова, заступник директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти В.П.Дзюблюк, методист НМЦ ПТО О.П.Удич, а також керівники та викладачі фізичного виховання із 20 ПТНЗ області.

Під час засідання обговорювались підсумки проведення обласних спортивних ігор серед ПТНЗ у 2016 році, порядок підготовки та здачі річних статистичних звітів форми 2ФК, обговорювався проект Положення про обласні спортивні ігри серед учнів ПНТЗ у 2017 році. Ольга Павлівна Удич розповіла учасникам про порядок присвоєння викладацьких категорій та правила проходження атестації. Спеціалісти поділились своїм досвідом роботи та обговорили нагальні питання.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook