Про нас
увійти

Тернопільські школярі зустрілися з учасником Олімпійських ігор

категорія: Інші | дата: 01 12 2016
Тернопільські школярі зустрілися з учасником Олімпійських ігор

Немає у спорті гладкої дороги. Кожний сантиметр, кожна секунда, кожний злет — це постійна щоденна перемога над собою.

І кожен спортсмен знає ціну перемоги — яскравої, але короткої миттєвості, коли ти на найвищій сходинці п'єдесталу пошани. Ціну довгого очікування рекорду, ціну поразки і невезіння, без яких не відчуєш усієї чарівності свого зіркового часу, миттєвості перемоги. І тільки роки напружених тренувань, допомога тренера, самовіддача забезпечують жадану перемогу.

В Тернопільському навчально-виховному комплексі "Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука" відбувся спортивно — пізнавальний захід "Крок до успіху". Організував цей захід Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення для учнів шостих класів.

Гостем свята став наш земляк спортсмен-віндсерфінгіст, майстер спорту міжнародного класу, учасник XXXI Олімпійських ігор 2016 в Ріо-де-Жанейро, вихованець водно-спортивної бази обласного відділення КФВС МОНУ — Олександр Тугарєв.

Спортсмен розповів про віндсерфінг, його особливості та правила, свій спортивний шлях, поділився зі школярами своїми секретами успіху та побажав їм: "Завжди вірити в себе і робити лише те, що їм подобається, а ще завжди вперто та наполегливо йти до своєї заповітної мрії".

Діти із захопленням слухали Олександра та активно задавали питання, а також робили селфі та брали автограф. Такі зустрічі дуже позитивно впливають на вибір дітей вести здоровий спосіб життя, піклуватися про своє здоров’я , а також йти в спорт, ставити цілі і досягати їх.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook