Про нас
увійти

Чортківська міська влада активно підтримує юних спортсменів

категорія: Інші | дата: 01 12 2016
Чортківська міська влада активно підтримує юних спортсменів

Завдяки підтримці міського голови Володимира Шматька школярі впродовж року показують відмінні результати на обласних та міжобласних змаганнях.

Листопад був дуже насиченим для спортивного життя нашого міста. Дівчата-волейболістки 2000 р.н. і молодші та юнаки-баскетболісти 2004 р.н. і молодші мали змогу випробувати себе на Всеукраїнському рівні. Ці команди зареєстровані під патронатом міської ради та створеним клубом ФСТ "Кристал". З 2 по 6 листопада юнаки-баскетболісти боролись за перемогу у першому турі змагань ВЮБЛ у м. Івано-Франківську. У Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі даного віку брали участь 30 команд, які в свою чергу були розділені на 6 груп по 5 команд. Конкурентами наших юних спортсменів в даному етапі були команди зі Львова, Ужгорода, Луцька та Івано-Франківська. У групі А, де грали наші юнаки, одразу три команди показали однаковий результат. Кожна команда отримала по 3 перемоги і по одній поразці.

Зараз тренери І.Д. Плекан та І.В. Панчук готують юнаків до другого туру змагань, який відбудеться на початку грудня цього року у м. Львові. Команда буде боротись за одноосібне лідерство у групі.
З 7 по 11 листопада в спортивному комплексі "Економіст" ЧІПБ проходили змагання з футзалу серед юнаків загальноосвітніх шкіл м. Чорткова. Ці змагання відбулись в рамках ХХІ Спортивних ігор учнівської молоді міста. Шість команд показали високий рівень майстерності, техніки та кмітливості. За результатами ігор, які тривали 4 дні, місця розподілились таким чином:

I місце - ЗОШ № 2 (4 перемоги, 1 нічия - 13 очок);
II місце - ЗОШ № 6 (3 перемоги, 1 нічия, 1 поразка - 10 очок);
III місце - ЗОШ № 7 (3 перемоги, 1 нічия, 1 поразка - 10 очок);
IV місце - ЗОШ № 5 (1 перемога, 1 нічия, 3 поразки - 4 очка);
V місце - гімназія (1 перемога, 1 нічия, 3 поразки - 4 очка);
VI місце - ЗОШ інтернат (1 нічия, 4 поразки - 1 очко).

18 листопада закінчилась першість міста з футзалу. Змагання проходили серед дівчат ЗОШ міста Чорткова. Щодня лідирувала нова команда. У складній боротьбі І місце виборола команда ЗОШ №5.

Турнірна таблиця змагань:

I місце ЗОШ 5 - 11 очок (3 перемоги, 2 нічиї)
II місце гімназія - 9 очок (3 перемоги, 2 поразки)
III місце ЗОШ інтернат - 8 очок (2 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка)
IV місце ЗОШ № 7 - 6 очок (1 перемога, 3 нічиї, 1 поразка)
V місце ЗОШ № 6 - 4 очка (1 перемога, 1 нічия, 3 поразки)
VI місце ЗОШ № 2 - 2 очка (2 нічиї, 3 поразки)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook