Про нас
увійти

Тернопільські школи можуть виграти спортивний інвентар від Кличка

категорія: Інші | дата: 26 11 2016
Тернопільські школи можуть виграти спортивний інвентар від Кличка

П’ятий раз поспіль в Україні стартує конкурс "Посилка успіху" від Фонду Кличка. Відтак 50 спортивних осередків, спортивних шкіл зможуть отримати новий спортивний інвентар.

Щоб отримати "Посилку успіху", потрібно підготувати 3-хвилинний відеоролик (телефон/фотоапарат), який засвідчує тренування вихованців спортивної секції або команди дітей чи підлітків. Ролик необхідно завантажити у YouTube або Facebook. Опісля зареєструвати свою заявку в системі: https://my.klitschkofoundation.org/login. Учасники, які вже подавали свої заявки у попередніх конкурсах від Фонду Кличка, реєструють заявку у своєму діючому профілі.

До участі у конкурсі можуть долучитися тренери, вчителі фізкультури, школярі та їхні батьки. Журі не буде оцінювати технічну якість зйомки, натомість відео-ролик конкурсанта має бути: оригінальним, тривати не більше трьох хвилин, показував тренування спортивної секції або команди та не порушувати авторські права.

Подати заявку на участь у конкурсі можна до 8 січня 2017 року. Результати конкурсу будуть оприлюднені 16 січня 2017 року на сайті Фонду Кличка. Детальна інформація про умови Конкурсу на сайті: http://klitschkofoundation.org/news/konkurs-za-posilku-uspikhu-rozpochavsia/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook