Про нас
увійти

Тернопільські велосипедисти показують хороші результати на Кубку Світу

категорія: Інші | дата: 24 11 2016
Тернопільські велосипедисти показують хороші результати на Кубку Світу

Студенти Тернопільського національного економічного університету майстри спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту, члени збірної команди України Віталій Гринів та Тарас Шевчук (ШВСМ) продовжують підкорювати міжнародні треки.

Перший етап Кубку світу, який проходив у місті Глазго (Велика Британія) став хорошим стартом для вихованців тренера велосипедної бази Тернопільського обласного відділення КФВС МОНУ Володимира Павелка. Віталій Гринів в груповій гонці на очки здобув 10 місце та разом з Тарасом Шевчуком були 12-ими в одній із найвидовищних гонок — медісон.

Другий етап Кубка світу з велосипедного спорту на треку сезону 2016—2017 років гостинно прийняли Нідерланди. Критий спортивний комплекс міста Апелдорн виявився успішним і тернополян.

До останнього проміжного фінішу групової гонки на очки Віталій Гринів був головним претендентом на "срібло". На жаль, на останньому фініші Віталій втратив першість і завершив гонку четвертим.

А в завершальний змагальний день разом з Тарасом Шевчуком стали дев’ятими в перегонах медісон. Гонка виявилася дуже швидкісною, середня швидкість склала 55,857 кілометра за годину.

Бажаємо нашим хлопцям на наступному етапі обов’язково піднятись на п’єдестал пошани!!!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook