Про нас
увійти

На Олімпійському уроціу Коханівській школі побував випускник — майстер спорту

категорія: Інші | дата: 02 11 2016
На Олімпійському уроціу Коханівській школі побував випускник — майстер спорту

Десятого вересня на головній спортивній та культурній арені країни — НСК "Олімпійський" стартувала унікальна акція Національного олімпійського комітету України — Всеукраїнський Олімпійський урок.

Олімпійський урок — це щорічне спортивне свято, яке проводиться з ініціативи НОК України, можливість спробувати свої сили як в олімпійських, так і в неолімпійських видах спорту, отримати поради від тренерів і просто поспілкуватися.

5 жовтня Олімпійський урок стартував у Коханівській ЗОШ І-ІІ ст. Ініціатором проведення спортивного свята були перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОК Віталій Ігнатенко та олімпійський стипендіат, майстер спорту з легкої атлетики Іван Панасюк. До слова, 25-річний Іван — випускник нашої школи, ним пишається і навчальний заклад, і все село.

Учні 5-9 класів поділились на дві команди — "Сонечко" та "Веселка". Розпочали змагання традиційним привітанням, а далі були естафети, які провела вчитель фізичного виховання Тетяна Василівна Швець. Діти долали відстань "крабиком", перетягували канат, бігали з ракеткою і м’ячиком, а на завершення відбулася інтелектуальна спортивна вікторина. Усім було цікаво і весело. Перемогла команда "Веселка", але жодної нотки розчарування у дитячих очах не було, адже кожного з учасників змагань гості з НОК нагородили подарунками (футболка, дуже захоплюючий щоденник, записники, значки, ручка, олівець), а для всіх школярів подарували 4 м’ячі та 10 комплектів футбольної форми. Спортивне свято, безперечно, вдалося, адже викликало море усмішок, океан гарного настрою, гравців і вболівальників переповнювали позитивні емоції.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook