Про нас
увійти

У Тернополі відбудуться змагання "Серце Залізної волі"

категорія: Інші | дата: 01 11 2016
У Тернополі відбудуться змагання

Подолати велодистанцію, смугу перешкод та позмагатися в орієнтуванні на місцевості можна буде на змаганнях у Тернополі.

Турнір осіннього сезону "Серце Залізної волі" проведуть у нашому місті 4 грудня. Стартуватимуть учасники о 14.00 на театральному майдані.

— Турнір складатиметься із трьох етапів: велодистанція — 5 км, смуга перешкод — 300 м, топографія — 6 км, — розповідає голова оргкомітету турніру осіннього сезону "Серце Залізної волі" Іван Янюк. — Переможе той, хто першим подолає всі три етапи. Переможців чекають цікаві призи від організаторів та спонсорів.

Участь у турнірі "Серце залізної волі" можуть брати хлопці і дівчата, яким 18 і більше років. Обов’язкова умова — потрібно мати велосипед. Наразі організатори події узгоджують всі технічні моменти. Реєстрація для участі у турнірі розпочнеться тоді, коли остаточно затвердять дистанцію. Тому усім, кого зацікавив турнір,варто долучатися до групи "Серце залізної волі" у соцмережі "Фейсбук" та стежити за її оновленнями. Вкладка гарантії участі складатиме 100 грн.

Нагадаємо, змагання з аматорського тріатлону "Серце залізної волі" провели у Тернополі на початку вересня. Учасникам довелося проплисти двісті метрів, проїхати велосипедом дев’ять кілометрів, а тоді ще й пробігти 4,5 км. Змагання пройшли успішно, тож організатори вирішили не зупинятися на досягнутому та продовжувати подібні турніри у нашому місті.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook