Про нас
увійти

Відбулася нарада щодо функціонування новостворених спортивних шкіл

категорія: Інші | дата: 19 10 2016
Відбулася нарада щодо функціонування новостворених спортивних шкіл

Відбулася нарада під керівництвом заступника голови облради Любомира Крупи, під час якої обговорювали питання, пов’язані із новоствореними спортивними школами.

У заході взяли участь заступник голови ОДА Юрій Юрик, начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур та заступник начальника управління – начальник відділу навчально-спортивної роботи Віталій Тріль, директори новостворених шкіл літніх видів спорту — Олексанр Куриляк та зимових — Володимир Приймак та бухгалтер управління Тетяна Комоса.

На порядку денному — кілька питань. Зокрема "Про становлення спортивних закладів області" та "Про затвердження планів розвитку новостворених спортивних шкіл на  один рік та 5 років". Також учасники наради обговорили фінансування спортивних закладів у поточному році та бюджетний запит на наступний рік.

Заступник голови обласної ради Любомир Крупа наголосив на тому, що спортивні школи обов’язково повинні функціонувати. "Ми зобов’язані зберегти спортивні заклади для дітей, адже від цього залежить і  здоров’я, і виховання юнацтва та молоді. Тим більше, що Теропілля має ким гордитись, особливо у зимових видах спорту. Вихованці наших шкіл — переможці не лише національних, а й міжнародних змагань".

Нагадаємо: під час І пленарного засідання 4 сесії Тернопільської обласної ради депутати прийняли рішення утворити комунальні установи Тернопільської обласної ради обласні дитячо-юнацькі спортивні школи із зимових видів спорту та із літніх спортивних видів спорту.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook