Про нас
увійти

Олімпійці з Тернопільщини зустрілися з головою ОДА

категорія: Інші | дата: 11 10 2016
Олімпійці з Тернопільщини зустрілися з головою ОДА

Провести у навчальних закладах області зустрічі зі спортсменами-олімпійцями запропонував голова ОДА Степан Барна під час спілкування з учасниками Олімпійських та Параолімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) від Тернопільщини.

На зустріч з очільником краю завітали фіналістка ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Олена Кривицька, учасник  збірної команда України, яка виборола перше місце ХV- х літніх Паралімпійських іграх в м. Ріо–де – Жанейро, Іван Шкварло  та член національної збірної команди України на олімпійських іграх Олександр Тугарєв.

— Ми тішимося кожною вашою перемогою. Ваші здобутки — це досягнення всієї нашої області, — наголосив Степан Барна. — Тому ми б дуже хотіли, щоб про кожного з вас, про ваші перемоги знали всі наші школярі. А їм не так важливо зайняте місце, але сам факт, що ви взяли участь в олімпіаді. Це вже здобуток. Ваш приклад, воля та бажання перемагати можуть стати добрим уроком для представників підростаючого покоління.

Відтак учасники Олімпійських та Параолімпійських ігор в Ріо- де- Жанейро  від Тернопіьщини поділилися зі Степаном Барною враженнями про олімпіаду та планами на майбутнє. Зокрема, Олександр Тугарєв вже розпочав підготовку до наступної олімпіади у Токіо у 2020 році. 

Очільник краю побажав спортсменам нових творчих здобутків та вручив подарунки.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook