Про нас
увійти

Турніром із шахів та шашок Тернопіль доводив, що "Спорт для всіх – радість життя"

категорія: Інші | дата: 11 10 2016
Турніром із шахів та шашок Тернопіль доводив, що

Відкритий обласний турнір з швидких шахів та шашок, присвячений міжнародному Дню людей похилого віку, відбувся в Тернополі. Подібні змагання цього дня проходили не лише на Тернопільщині, але й в усій Україні. Їх організовували міські, обласні, районні та селищні центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках проведення Всеукраїнських спортивно-масових заходів «Спорт для всіх – радість життя». Відтак, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» теж долучився до цієї акції.

Так, 1 жовтня у шахово-шашковому клубі «Авангард» впродовж усього дня змагались любителі шахів та шашок. Турніри, окрім власне інтелектуальних баталій, надали їм можливість зустрітись, обмінятись думками не лише про рівень спортивної майстерності учасників, але й просто поговорити про життя-буття, щоденні проблеми кожного,  набратись оптимізму, енергії та жаги до життя, адже змагання завжди допомагають у психологічному та фізичному здоров’ї.

Отже, турнір розпочався і запанувала тиша. Кожен зосереджено обдумував свої позиції та майбутні ходи та комбінації, а за декілька годин суддям вже можна було підводити підсумки.

 відкритому обласному турнірі до Дня людей похилого віку з швидких шахів перше-друге місце вибороли Сава Цигипало та Віктор Юзюк, третє-четверте місце завоювали Анатолій Мирошниченко та Анатолій Невожай. Серед любителів шашок перше місце виборов Пантелеймон Яблонський, друге місце завоював Тарас Турчин, третє місце посів Сава Цигипало, четверте місце – у Ореста Палихата.

Переможці та призери отримали грамоти медалі та футболки від «Спорту для всіх», учасники змагань – ручки з логотипом «Спорт для всіх» та зошити від «Школярика».

Організували турнір: управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний  центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», колективне підприємство Тернопільський шахово-шашковий клуб «Авангард».

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook