Про нас
увійти

Учасниця Олімпіади Оленка Кривицька поділилася секретом успіху з дітьми (ФОТО)

категорія: Інші | дата: 11 10 2016
Учасниця Олімпіади Оленка Кривицька  поділилася секретом успіху з дітьми (ФОТО)

Відомі спортсмени — знакові особистості. З них беруть приклад цілі покоління, їх наслідують. Багато видатних спортсменів ставали кумирами для мільйонів хлопчиків і дівчаток. І це дуже добре! Адже для того, щоб досягти значних висот у спорті, необхідно мати не тільки талант, а щоденно працювати над собою, своєю волею, сміливістю, рішучістю і наполегливістю, вдосконаленням тіла і духу.

6-го жовтня в Тернопільській загальноосвітній школі №10 відбувся спортивно - пізнавальний захід "Крок до успіху", який організував Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення для учнів шостих класів .

Гостями свята стали: заслужений майстер спорту України, учасниця Олімпійських ігор 2012 р. у Лондоні та 2016 р. в Ріо де Жанейро, бронзова призерка чемпіонату Європи срібна призерка Кубку світу 2012 у командному заліку, багаторазова переможниця та срібна призерка Всесвітньої Універсіади у командному та індивідуальному заліках — Олена Кривицька.

Вихованці Комплексної  дитячо- юнацької спортивної школи №2 демонстрували  феєричний показовий виступ з фехтування. А директор Рибак Андрій Григорович запрошував школярів у секцію з фехтування.

Спортсменка  розповіла про свій спортивний шлях, поділилася зі школярами своїми секретами успіху та побажала їм: "Мені дуже приємно побувати у стінах рідної школи, спортзалу, де я розпочинала свою спортивну кар’єру. І тепер я можу побажати вам завжди вірити  в себе та цілеспрямовано йти до мети і вам обов’язково все вдасться".

Діти із захопленням слухали Олену активно давали запитання та навіть виготовили своїми руками  плакат, який подарували на пам’ять спортсменці, а також сфотографувалися та взяли автограф.  

Такі зустрічі дуже позитивно впливають на вибір дітей вести здоровий спосіб життя, піклуватися про своє здоров’я , а також йти в спорт, ставити цілі і досягати їх.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook