Про нас
увійти

Команда "Ура" з Чорткова — переможці першого конкурсу "Олімпійського лелеченя"

категорія: Інші | дата: 27 09 2016
Команда

У перший змагальний день на Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу серед дітей "Олімпійське лелеченя" визначені перші переможці.

Як повідомляє НОК України, у конкурсі "Презентація", перемогу здобули учні Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича (команда "Ура"), що на Тернопільщині, які набрали у сумі 1174 бали. Друге місце посіли представники Черкащини (команда "Берегиня", 1171 бал), а третє — Вінниччини (команда "Мрія", 1150 балів).

—Якщо чесно, на перемогу не налаштовувались, планували потрапити в десятку найкращих, більше розраховували на естафету. Діти дуже раді та щасливі, — ділиться своїми враженнями вчитель фізичної культури команди-лідера Іван Плекан.

За словами суддів, рівень постановок був досить високим, чимало цікавих родзинок презентували команди, а тому важко було визначити найкращих. Додамо, що триватимуть змагання "Олімпійського лелеченя" до 30 вересня у Пущі-Водиці, у МДЦ "Артек". Там зараз перебуває 300 дітей з 25 регіонів України, які змагаються та відпочивають.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook